Debrecen hírei

2012.10.23. 15:22

Bajnokival folytatja a Debrecen

Vízilabda. A története első nemzetközi kupasorozatában hibátlan teljesítménnyel bemutatkozó és magát a legjobb nyolc között csoportelsőként kvalifikáló Debrecen vízilabdacsapatának tagjai nem lazíthattak sokáig.

Vízilabda. A története első nemzetközi kupasorozatában hibátlan teljesítménnyel bemutatkozó és magát a legjobb nyolc között csoportelsőként kvalifikáló Debrecen vízilabdacsapatának tagjai nem lazíthattak sokáig. A vasárnap véget érő, négynapos megmérettetés után ugyanis újabb kihívás vár a kétszeres olimpiai bajnok csapatkapitány Varga Tamásra és társaira, hiszen szerdán este a harmadik fordulóval folytatódik a Vodafone Férfi Vízilabda OB I alapszakasza. A két forduló után a tabella élén veretlenül tanyázó hajdúságiak 17.45-től a fővárosi BVSC alakulatát látják vendégül a Debreceni Sportuszodában.

- Az első igazi rangadó és erőfelmérő ütközet szombaton vár ránk a Szeged ellen, amelyet már nagyon várok, előtte azonban a BVSC találkozót kell sikeresen abszolválnunk. Természetesen nem mindegy, hogy milyen eredménnyel zárjuk azt a meccset - hogyha valamit el akarunk érni, akkor ezeket az összecsapásokat olyan szintre kell hoznunk, mint a Szentes vagy a Ferencváros elleni mérkőzést, hiszen a BVSC hozzájuk hasonló szintet képvisel - nyilatkozta Gyöngyösi András vezetőedző.

A Debreceni Sportuszodában 17.45-kor kezdődő mérkőzésre a belépőjegyek megvásárolhatóak az uszoda sportboltjában, valamint a meccs előtt egy órával már a büfében és a jegypénztárakban is. HBN-OLAHA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!