Debrecen hírei

2012.10.26. 10:34

Minden nemzeti gondolkodású embert szívesen látunk közöttünk!

A Nemzeti értékelvű Párt, a NÉP pártjában minden nemzeti gondolkodású embert szívesen látunk!Sok emberrel vesszük fel a kapcsolatot, sajnos sokan nagyon bizalmatlanok, sokan megcsömörlöttek a politikától, mert átverte őket a Jobbik, FIDESZ, vagy más pártok.

Lévai György a NÉP elnöke

A Nemzeti értékelvű Párt, a NÉP pártjában minden nemzeti gondolkodású embert szívesen látunk!

Sok emberrel vesszük fel a kapcsolatot, sajnos sokan nagyon bizalmatlanok, sokan megcsömörlöttek a politikától, mert átverte őket a Jobbik, FIDESZ, vagy más pártok.
Igyekszünk mindenkit meggyőzni, hogy a haza és a nemzet sorsa nem pillanatnyi fellángolás, vagy megcsömörlés kérdése, és a hazafiaknak akkor is tenni kell a dolgukat, ha kiábrándultak egy pártból, vagy mozgalomból! 

Ma ott tartunk, hogy mi hazafiak nem engedhetjük meg magunknak, hogy hátradőljünk, mert a haza és nemzetünk sorsa nem tűr halasztást!

Nem azt mondom, hogy már holnap bekövetkezhet a katasztrófa, hanem azt, hogy bármikor a jövőben!

Lehet nem holnap, vagy holnapután, lehet, hogy 10-év múlva.....

(Mindenki tudja, ismeri a mostani helyzetet, azt nem szeretném itt egy hozzászólás kapcsán ecsetelni.) 

Mindenki tudja, érzi és látja, hogy kevés az idő!
Kérünk benneteket ne csüggedjetek el!  

A magyar nemzet romokban, a magyar emberek elszegényedve, morálisan nagyon megtépázva, ellehetetlenítve, fogyóban, történelmünk meghamisítva, és folyamatos hamisítás alatt!

Ha össze kéne hasonlítani az előző korok eseményeivel a tatár dúlás sétagalopp volt ahhoz képest, amit ma átél és megtapasztal a magyar nemzet.

Ezt a háborút nem fegyverrel vívják, hanem pénzel, hatalommal, morálisan és intellektuálisan!

Nekünk hazafiaknak az a feladatunk, hogy a magyar nemzetet, a magyar hazát megmentsük, hogy az fennmaradjon az utánunk következőknek!

Tartozunk ezzel őseinknek, unokáinknak és a jövő MAGYAR NEMZEDÉKÉNEK!

Történelmünk során, a magyarságnak mindig sikerült talpra állnia az idegen, minket megszálló hatalmak rombolása és dúlásai után! 

Nem akarom most felsorolni, most és itt ezeket a hatalmakat, aki ismeri a történelmünket az pontosan tudja miről beszélek.

Mi bízunk benne, hogy ez most is sikerülni fog! 

Bízunk abban, hogy a magyarság képes a valódi összefogásra és rabláncainak elszaggatására ebben a pénzhatalmi morális, intellektuális háborúban!

Ehhez kérjük a ti, magyarok, az itt élő magyar ajkú népek őseink, Istenünk és Boldogasszony Anyánk segítségét!

http://nep-part.hu

Címkék#lakóhelyem

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!