Debrecen hírei

2012.11.04. 10:48

Felnőtt vereségek, junior különlegesség

November 3-án ismét pályára léptek a debreceni röplabdázók. A DEAC NB I-es együttese a magyar ifjúsági válogatott vendégeként játszott Izsákon.

November 3-án ismét pályára léptek a debreceni röplabdázók. A DEAC NB I-es együttese a magyar ifjúsági válogatott vendégeként játszott Izsákon. A válogatott végig stabil játékot nyújtott és magabiztosan tartotta otthon a három pontot. A DEAC továbbra is tartalékosan tudott kiállni. A válogatott fokozatosan őrölte fel az egyetemisták a mérkőzés elején még meglévő hitét.

 

Ifjúsági válogatott - Debreceni EAC 3:0 (19, 14, 11)

A DEAC legközelebb november 11-én a Kádár Kecskeméti Röplabda Club együttesét fogadja az Agrártudományi Egyetem tornacsarnokában.

 

A női NB II-ben az Eötvös DSE Tiszavasváriban szerepelt. A debreceniek szempontjából jól indult a mérkőzés, az első két szettben szinte hiba nélkül, elsöprő lendülettel játszottak a lányok, mindkét szettet 25:12-re nyerték. A harmadik játékrésztől átvette a játék irányítását a hazai csapat, az Eötvös DSE rengeteg hibát vétett. A Tiszavasvári a maga javára fordította a mérkőzést, így a debreceniek egy ponttal tértek haza.

A juniorok mérkőzésén különleges esemény történt. A röplabdázásban rendkívül ritka 25:0-s eredmény született az első játszmában, Bacsó Bettina 25 nyitásából. A másik két szettet is fölényesen nyerte az Eötvös DSE, így továbbra is veretlenül vezetik a bajnokságot.

Tiszavasvári SE - Eötvös DSE 3:2 (-12, -12, 8, 21, 8)

Junior: Tiszavasvári SE - Eötvös DSE 0:3 (-0, -7, -7)

 

Legközelebb november 11-én Szegeden játszik az Eötvös DSE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!