Debrecen hírei

2013.03.08. 11:03

Loki: gólokat kell rúgni!

A debreceniek legutóbbi két meccsükön csak helyzetekig jutottak, a Pécs ellen fontos lesz a ziccerek kihasználása.

A debreceniek legutóbbi két meccsükön csak helyzetekig jutottak, a Pécs ellen fontos lesz a ziccerek kihasználása.Az első tavaszi fordulóban a múlt héten gól nélküli döntetlent ért el a DVSC labdarúgó csapata és ugyanez az eredmény született szerdán a Ligakupában is a Videoton elleni hazai mérkőzésükön a hajdúságiaknak. Előbbi találkozó egy pontot hozott a konyhára, míg a Vidi elleni góltalanság kiesést eredményezett.

Ami leginkább bosszanthatja a drukkereket az az, hogy gólhelyzetei megvoltak a csapatnak, de a találathoz hiányzott a kellő higgadtság, pontosság.

Ott lesz Coulibaly?

Érdekes tény, hogy a Loki bajnoki meccsein október óta más nem lőtt gólt piros-fehérben, mint Adamo Coulibaly, aki sem Kecskeméten, sem a fehérváriak ellen nem volt a keretben sem. Bár a támadó szereplésére nincs garancia, vélhetően a Loki-szurkolók nem bánnák, ha a francia csatár vasárnap fél héttől ott lenne a kezdőcsapatban a Pécs ellen.

A két gárda őszi meccsén legalábbis bejött a támadó szerepeltetése, ugyanis a 0–2-ről felálló Debrecen úgy nyert 3–2-re Pécsett, hogy Adamo Coulibaly szerezte a gárda mindhárom gólját.

A vendégek egyébként feldobódva érkezhetnek a Nagyerdőre, hiszen az előző körben 2–1-re legyőzték az MTK-t a Mecsekalján. Ennek ellenére a DVSC-TEVA célja nem lehet más vasárnap este, mint a három bajnoki pont begyűjtése.

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!