Debrecen hírei

2013.03.25. 07:29

Párducok fenik a fogukat a Factumra

Nincs megállás a férfi NB I. A csoportjában, a héten két összecsapást is vív a Debrecen.

Nincs megállás a férfi NB I. A csoportjában, a héten két összecsapást is vív a Debrecen.Hétfőn pótolja a Factum az első osztályú férfi kosárbajnokság középszakaszának alsóosztályában az első fordulóból elmaradt PVSK elleni mérkőzést, mivel az eredeti időpontban az Oláh Gábor utcai csarnok egy másik rendezvénynek adott otthont.

A két csapat nehezen talált alkalmas dátumot az összecsapás megrendezésére, így végül az a megoldás született, hogy hétfő este pályaválasztóként a Mecsekalján lép parkettre Jason Okrzesik alakulata. Bár a debreceni kosarasok hányattatásait figyelemmel kísérők már fenn sem akadnak az ilyesmin, de most abszolút logikusnak tűnik a döntés, hiszen kedden Zalaegerszegre szólítja a kiírás Cseh Györgyéket, így ebben a helyzetben ez tűnt a legjobb opciónak. A baranyaiak elleni mérkőzés 18 órakor kezdődik a pécsi Lauber Dezső Sportcsarnokban.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!