Debrecen hírei

2013.09.30. 11:33

Hibátlan a Kemecse, Bánhidi Emil és Fodor Géza is

Asztalitenisz csapatbajnokságok: Értékes győzelmekkel gazdagodott az NB II-ben újonc Kemecse és az NB III-ban elsőéves Nyírbátori ASE III valamint az Útfestők-Apagy SE III is.

Asztalitenisz csapatbajnokságok: Értékes győzelmekkel gazdagodott az NB II-ben újonc Kemecse és az NB III-ban elsőéves Nyírbátori ASE III valamint az Útfestők-Apagy SE III is.

NB I., férfi

Kecskeméti Spartacus–Nyírbátori ASE II 14–4

Az egyik bajnokaspiráns otthonában jelenleg ennyire tellett a nyírbátori legények erejéből. Gy.: Sallai Z. 2, Tóth G. és a Sallai, Tóth G. páros 1-1.

NB II., férfi

Trió-Maxi Kemecse SE–Pénzügyőr SE III 13–5

Bajnokságbeli harmadik mérkőzését is meggyőző különbséggel nyerte meg az újonc kemecsei csapat. Gy.: Tóth Zs., Berecki Zs., Király Cs. 3-3, Németh T. 2 és a Király Cs., Német T. páros.

Nyírmadai ISE–Apagy SE 0–18

Játék nélkül, a hazai csapat nem tudott kiállni a mérkőzésre.

NB III., férfi

Nyírbátori ASE III–Teva-Debrecen SE II 14–4

A gyengébbik debreceni csapat ellen biztos, kötelező győzelmet aratott a nyírbátori legénység. Bánhidi Emil őri jó formáját, hiszen a harmadik forduló után is veretlen maradt. Gy.: Bánhidi 4, Szöllősi T., Szeles B. 3-3, Filep 2, a Bánhidi, Szöllősi T. és a Szeles B., Molnár D. páros.

Útfestők-Apagy SE III–Miskolci EAFC 12–6

Nagyon jóképességű ellenfelet győzött le az újonc apagyi csapat, de ehhez kellett a jó kezdés (7–1), Fodor Géza és Poór Tibor hibátlan teljesítménye, és az, hogy a kilenc döntő szettes mérkőzés közül hatot is a hazaiak nyertek. Gy.: Fodor G., Poór T. 4-4, Zachár 2, a Fodor G., Poór T. és a Zachár, Budai P. páros.

Hajdúszoboszlói AK–Vásárosnaményi SE 9–9

Az utolsó körnek 8–6-os hátrányból vágott neki a vásárosnaményi csapat, ám Sztoj Mihály negyedik egyéni győzelmét is begyűjtötte, az utolsó párban pedig Szilágyi Zoltán döntő szettes mérkőzésen mentette meg a pontot. Gy.: Sztoj 4, Tuckanjuk, Szilágyi Z. 2-2, és a Sztoj, Szilágyi Z. páros.

Tiszaújvárosi SE–Várdai ASE 14–4

Nem kezdett rosszul a vendégcsapat, de 5–4 után állvahagyta a kisvárdaiakat a Tiszaújváros. Gy.: Pokol P. 2, Márföldi és az Arady, Márföldi páros 1-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!