Debrecen hírei

2013.11.20. 16:01

SZON-ÉLŐ - Ligakupa: Nyíregyháza Spartacus vs. DVSC-TEVA 0-2 (0-0)

Nyíregyháza, Debrecen - A labdarúgó Ligakupa B csoportjának 6. fordulójában a Nyíregyháza Spartacus csapata a DVSC-TEVA gárdáját fogadta szerdán 17 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Szabolcs Online-on.

Nyíregyháza, Debrecen - A labdarúgó Ligakupa B csoportjának 6. fordulójában a Nyíregyháza Spartacus csapata a DVSC-TEVA gárdáját fogadta szerdán 17 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Szabolcs Online-on.

Nyíregyháza

0 - 2

Debrecen

Nyíregyháza, 2013.11.20. 17:00


A Nyíregyháza Spartacus vs. DVSC-TEVA (0-2) Ligakupa mérkőzés után a két vezetőedző értékelte a látottakat.


[poll id="559"]



[liveticker name="szon-live-ligakupa-nyiregyhaza-spartacus-vs-dvsc-teva-2013-11-20-1700"]

 


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó Ligakupa "B" csoport, 6. forduló

Nyíregyháza vs. Debrecen

0 - 2   (0 - 0)

Nyíregyháza, 300 néző. V.: Iványi Z. (Medovarszki J., Buzás B.).


Nyíregyháza Spartacus: Ovsiyenko - Szathmári, Szokol, Szilágyi, Benkő, Katona, Polényi, Patály, Reznek, Minczér, Popovics. Vezetőedző: Lucsánszky Tamás

DVSC-TEVA: Poleksic - Bernáth, Ludánszki, Króner, Ferenczi, Dombi, Spitzmüller, Szatmári, Rezes, Volas, Szécsi. Vezetőedző: Kondás Elemér


Gólszerző: Volas a 65. (0-1) és a 67. (0-2) percben.

Sárga lap: -.

Kiállítás: -.

Csere: Szokol helyettFabu, Popovics helyett Csordás és Dombi helyett Seydi a 46., Szilágyi helyett Kákonyi a 63., Rezes helyett Kondás a 78., Volas helyett Molnár a 84. percben.


Szerdán Szpari–Loki, villanyfényben! A nyíregyházi focikedvelők bizonyára szívesen vennék, ha mindez élvonalbeli bajnoki lenne, ám az aktuális meccs a Ligakupa B csoportjának zárókörében lesz.

A DVSC-TEVA idegenben, a Balmazújváros hazai pályán játszik szerdán.

Ősszel először nem szerzett gólt a listavezető, és kapott ki vendégként.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) november 19-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

A Liga Kupa B csoportjának 6. fordulójában a DVSC-TEVA gárdája a Nyíregyháza Spartacus FC vendégeként lép pályára szerdán 17 órától. Ön mit tippel a meccs végeredményére?

A labdarúgó Liga Kupa B csoportjának 1. fordulójában a DVSC-TEVA csapata a Nyíregyháza Spartacus gárdáját fogadta szerdán 16:30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!