Debrecen hírei

2014.03.27. 09:55

Szlovákiába látogatnak a DVSC bunyósai

Debrecen - A DVSC Thunders a Boxing-One csapatbajnokság során a favorit Komarno Sharks otthonába látogat március 28-án, pénteken.

Debrecen - A DVSC Thunders a Boxing-One csapatbajnokság során a favorit Komarno Sharks otthonába látogat március 28-án, pénteken.

Egy nappal a debreceni rendezésű Regionális Pofonparti előtt tehát komoly megmérettetése is lesz a DVSC-seknek.

Igaz, a csapatbajnoki során olyan kiemelt bunyósok érdekeltek főleg, akik a pofonpartin egyébként is leginkább csak nézőként lennének jelen, hisz utóbbi esemény főleg az utánpótlás és néhány felnőtt versenyző számára kiírt rendezvény. Ám a trénereknek mindenképpen embert próbáló feladat lesz ez, akik a pofonparti szervezésében, lebonyolításában is segédkeznek szokás szerint.

A pénteki csapatbajnokiról egyelőre nem lehet tudni minden részletet, hiszen az ellenfelek a szabályok adta lehetőségeket kihasználva általában csak a helyszínen fedik fel kártyáikat, vagyis, hogy mely súlycsoportban kit indítanak - egyedül a joker, tehát győzelme esetén plusz pontot hozó bokszolót kötelesek előre megnevezni.

Egy dolog biztos, a válogatottakkal, légiósokkal teletűzdelt Komarno az összecsapás esélyese, a DVSC Thunders azonban szeretne minél több borsot az orra alá törni ellenfelének.

- Koppányi Szabolcs -


Debrecen - A Debreceni VSC bokszklub termében (Db. Euro szakiskola, Angyalföld tér 7.) szokásos keretek között léphetnek ringbe ifjú bokszolók több megyéből a hétvégén.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!