Toplistás kamera

2019.08.21. 06:00

Pénteken Magyarországra érkezik a csúcskategóriás Honor mobil

A Londonban bejelentett HONOR 20, a széria legerősebb tagja augusztus 23-ától kapható Magyarországon.

A csúcskategóriás okostelefon négykamerás rendszerét a DxOMark 111 pontra értékelte. Nem véletlenül: a dinamikus-holografikus hátlappal érkező készülék négykamerás rendszerének fő kameráját a Sony IMX586 48 MP-es hátlapi kamerája alkotja.

Ez a továbbfejlesztett AI Ultra Élesség móddal segíti a világos, tiszta képeket, a mesterséges intelligencia által vezérelt stabilizáción keresztül pedig csökkenti a bemozdulásból származó elmosódást.

A quad rendszer 16 MP-es széles látószögű kamerával, 8 MP-es telefotó kamerával és 2 MP-es makro kamerával is kiegészül. A széria AIS szuper éjszakai módja és az F1.4-es (!) fényerejű lencséje figyelemre méltó végeredményt garantál.

Az AI több képkockás stabilizációs technológiája és a továbbfejlesztett algoritmus tiszta éjszakai képeket ad, mindezt nagyobb fényerő, kevesebb zaj és valósághűbb színek mellett.

Dizájndíjat nyertek vele

A Honor 20 Pro nyerte el a 2019-2020 legjobb lifestyle okostelefonjának járó díjat az elektronikai eszközök tesztelésével foglalkozó nemzetközi szervezet, az EISA értékelése szerint. A csúcsmobil az AI quad kamerarendszerével, 4000 mAh-ás akkumulátorával és különleges megjelenésével érdemelte ki a legrangosabb európai fogyasztói ajánlást.

A Honor 20 Pro már a harmadik Honor okostelefon, amely az EISA díjazásban részesül, a Honor 8 Pro és a Honor 10 után.

A Honor 20 Pro hazánkban smaragdzöld és fantom lila színekben lesz elérhető augusztus 23-tól. A készülék ára 199 990 Ft.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!