Prémium minőség

2019.09.01. 18:00

Már nálunk is kapható az LG G8s ThinQ okostelefon

A készülék a gyártó felsőkategóriás G-szériájából ismert kiemelkedő és népszerű funkciókat kínálja új köntösben, elérhetőbb áron.

A dupla SIM-es kivitelben elérhető készülék formatervezési és technológiai szempontból is a csúcskategóriát képviseli.

Maximális biztonság biometrikus azonosítással

A világon elsőként az LG G8ThinQ-ban bemutatott Z kamera úgynevezett Time-of-Flight (ToF) szenzort használ, ami kényelmes és biztonságos biometrikus azonosítási lehetőséget kínál a felhasználóknak.

A Hand ID funkció infravörös fény segítségével képes leolvasni felhasználója tenyerének érhálózatát, így az okostelefon feloldása sötétben ugyanolyan pontos, mint kedvező fényviszonyok mellett. Ugyanez a technológia dolgozik a szintén rendkívül gyors és pontos Face Unlock arcfelismerő funkciónál is: a kamera infravörös fény és 3D pontfelhők alkalmazásával azonosítja az arc kontúrjait és vonásait a feloldáshoz.

A Z kamera futurisztikus funkciója az Air Motion, amely révén egyszerű kézmozdulatokkal adhatunk utasításokat a készüléknek anélkül, hogy hozzáérnénk a kijelzőhöz.

Infrát dobtak be a fotózóknak

Az G8s ThinQ három kamerát kapott, melyek együtt dolgoznak. A mobil képességeit egy független német szervezet, az okostelefonok kamerarendszereinek vizsgálatára szakosodott VCX-Forum is elismerte, amely az eszközbe épített lencséket az iparág jelenlegi legjobbjai közé sorolta.

A készülék előlapján egy normál látószögű lencse, valamint a Z kamera kapott helyet — mivel utóbbi az infravörös fény segítségével pontosan és gyorsan képes felmérni a távolságokat, részletesebb és nagyobb képmélységű szelfiket készíthetünk vele.

A Spotlight funkció felismeri a felhasználó arcgörbületét, és olyan stúdiómegvilágítást szimulál a képen, amely professzionális minőséget és drámai hatást kölcsönöz a képeknek. A Video Depth Control segítségével a videofelvételek bokeh-effektussal tehetők látványossá, amely fókuszban tartja a témát, miközben a hátteret finoman elmossa.

Azok a felhasználók, akik eddig bosszankodtak a remegő videofelvételek miatt, az LG G8s ThinQ okostelefon Steady Cam funkciójával mostantól külön stabilizáló eszköz nélkül is tiszta felvételeket készíthetnek.

Megkapott mindent a rendszer

A Qualcomm Snapdragon 855 rendszerchippel, valamint a 6,2 hüvelykes FHD+ FullVision OLED (2248 x 1080) kijelzővel megállja a helyét. A minőségi térhatású hangzásról a készülékbe épített sztereó hangszórók gondoskodnak, az okostelefon pedig emellett 3,5 mm-es jack csatlakozót és digitális-analóg átalakítót (DAC) kapott.

A 6 GB RAM-ot és 128 GB belső tárhely bőven elég. A készülék teljesíti az IP68 víz- és porállósági és a MIL-STD 810G katonai szabványok megszerzéséhez szükséges teszteket, 2.5D Corning Gorilla Glass üvegborítása pedig egyaránt kölcsönöz erős védelmet és kényelmes fogást.

Borítóképünk illusztráció: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!