Kép finomhangolva

2019.10.07. 15:11

Itt az első Samsung tablet HDR10+ támogatással

A Galaxy Tab S6 a koreai vállalat első tabletje, amely minőségellenőrzési eljárást követően kiérdemelte a HDR10+ minősítést és az ezzel együtt járó logót.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Yuliia D

Az új generációs HDR tartalmak megjelenítéséhez használható, nyílt forrású formátum optimalizált fényerősséggel biztosítja, hogy a tartalmak úgy jelenjenek meg a készüléken, ahogyan azt az alkotójuk elképzelte.

A statikus, főleg a színeket és a kontrasztot előtérbe helyező HDR10 megjelenítést tovább fejlesztve, a HDR10+ dinamikus színtónus térképezést használ minden egyes képnél, így folyamatosan finomhangolja a beállításokat a gazdag színmegjelenítésért, és a részletesebb világos és sötét árnyalatokért.

Ez nem az egyetlen Samsung készülék, amely az iparágban az elsők között biztosít ilyen képernyőminőséget. Az év első felében bemutatott Galaxy S10 a vállalat első mobiltelefonjaként kapta meg a HDR10+ minősítést, s a legújabb csúcskészülék, a Galaxy Note10 okostelefon is támogatja a formátumot.

Borítóképünk illusztráció: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!