Ütős kinézet

2019.11.09. 18:00

Izlandi jégvirág színben is jött új Honor okostelefon

A Honor 20 Pro dinamikus-holografikus dizájnja a Jökulsárlón gleccserlagúna által ihletett színben is elérhető.

Forrás: Shutterstock

A hátlap színezése a jéghegyek naplementében megcsillanó csúcsát idézi, ami a technológiának köszönhetően világoskéktől egészen a világos rózsaszínig többféle színben tündököl, attól függően, hogy milyen szögben éri a fény.

Az üveghátlap kétlépcsős eljárással készül. Az alsó réteget speciális technikával állítják elő, többmillió beágyazott miniatűr prizmával, amelyek a gyémántokra hasonlítanak. Erre kerül egy üvegréteg valamint az adott színbevonat kombinációja.

Az okostelefonra várhatóan év végétől elérhető lesz a Magic UI 3.0 szoftver, ami Android 10-en alapul.

A kezelőfelület új verziójának elsődleges célja, hogy egységes felhasználói élményt nyújtson a különböző eszközökön, és egyszerűsítse a programok fejlesztését és futtatását legyen szó akár okostelefonról vagy táblagépről. Mindemellett a kinézete olyan újdonságokkal frissül, mint magazinszerű elrendezés, ami mesterséges intelligencia segítségével rendezi és tagolja a tartalmakat. Ezenkívül rendszerszinten elérhető lesz a sötét mód (Dark Mode), ami az akkumulátor mellett a szemet is kíméli.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!