Kövesd a pingvint!

2020.04.15. 15:50

Ezzel az ingyenes programmal játékosan alkothatunk

Átalakíthatjuk a fényképeinket egy-egy ikonikus művész stílusa szerint.

Forrás: Google/ Tamara de Lempicka

A művészetek világnapján a Google Arts & Culture az egész családnak szóló programot ajánl.

Jól esik egy kis kikapcsolódás ezekben a napokban. Ma, a művészetek világnapján a Google Arts & Culture elindítja a művészetekről, tudományról, könyvekről, zenéről és állatokról való ismeretszerzés új, az egész családnak szóló szórakoztató programját.

Felfedezhetjük, mi van egy fekete lyukon belül vagy tanulmányozhatjuk Harry Potter varázslatait is.

A legkisebbek kíváncsiskodó pingvin nyomában indulhatnak virtuális múzeumi túrára.

A Google Arts & Culture alkalmazás pedig az új, Art Transfer szolgáltatást kínálja, amely lehetővé teszi, hogy szelfinket vagy bármely más fotónkat átalakítsuk egy ikonikus művész stílusában – pillanatra Frida Kahlo, Leonardo Vinci vagy Edvard Munch ecsetjét használva.

Az app ingyen letölthető a Play Store-ból vagy az App Store-ból.

Az átváltoztatáshoz csak nyissuk meg a Google Arts & Culture applikáció alsó menü sorában a Kamera menüt és válasszuk ki az „Art Transfer” lehetőséget. Fotó készítése vagy feltöltése után lehet stílust választani mesterművek tucatjai közül.

Amíg pedig várunk az átalakításra, a Google megoszt néhány információt az alkotásról, történetéről. Az „Olló” ikont használva kivághatjuk az átalakított kép használni kívánt részét.

Borítóképünkön részlet a Google Arts & Culture oldalán látható Tamara de Lempicka festményből

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!