Frissült a csúcsmodell

2020.04.13. 18:00

Szuper funkciókkal bővült a Samsung Galaxy S10 és Note10

Az új S20-ban megismert, úgymond alkotói lehetőségekkel frissítik a múlt év prémium készülékeit.

San Francisco, 2019. február 21. A Samsung Electronics által közreadott képen D. J. Koh, a dél-koreai Samsung Electronics mobil üzletág vezetõje bemutatja az új Galaxy S10-et San Fransiscóban 2019. február 20-án. MTI/EPA/SAMSUNG ELECTRONICS CO

A felhasználók egyedülálló tartalmakat hozhatnak létre a legújabb Galaxy kameratechnológia segítségével, mint például az Okos felvétel funkció. Széleskörű szoftveres fejlesztések válnak elérhetővé, amelyekkel a Galaxy felhasználói élmény még teljesebb és kényelmesebb lesz.

Továbbfejlesztett fotó- és videó lehetőségek

A legújabb szoftverfrissítés az elérhető legfejlettebb fényképező- és videórögzítő funkciókat hozza el a Galaxy S10 és Note10 mobilokra. Az úgynevezett Okos felvétel többféle fotót és videórészletet készít egyszerre a kamerarendszerrel, majd ezekből a legjobbakat emeli ki a felhasználóknak.

Az S10 mobilokon a továbbfejlesztett Éjszakai Móddal és a Note10 készülékekre is megérkező Éjszakai Hyperlapse felvételekkel a sötét jelenetek is életre kelnek, színpompás felvételeket lehet készíteni gyenge fényviszonyok között is.

A felhasználó számára bevált kompozíció megtalálása után a Custom Filter lehetőség a kedvelt képek színei és stílusa alapján többször használható szűrőt hoz létre, amely később bármelyik képre alkalmazható lesz.

A leendő filmrendezők számára még több szerkesztési lehetőség áll rendelkezésre Professzionális videó funkcióval, mint például az ISO beállítása, a záridő módosítása vagy az expozíció szerkesztése. Felvétel közben lehetőség van az elő- és hátlapi kamerák közti váltásra.

Intelligens galéria

A frissítéssel a megörökített pillanatok még egyszerűbben rendszerezhetők a Galériában. Az MI technológiának köszönhetően a Clean Gallery funkció bekapcsolásával a Galéria automatikusan csoportosítja a hasonló témájú képeket, így átláthatóbbá teszi a különböző tartalmakat.

A felhasználók az egyes csoportokat kedvenc képeikkel jelölhetik. A képek böngészése közben a felhasználók bármelyik fotóra ránagyíthatnak, majd a bal felső sarokban található Quick Crop gombbal a megfelelő méretre igazíthatják.

Zökkenőmentes tartalommegosztás

A tartalmak egyszerű rendszerezése mellett azok megosztása is gyorsabbá válik. A Quick Share-rel a felhasználók akár egyszerre több közeli készülékkel is megoszthatnak fotókat, videókat vagy nagyméretű fájlokat.

A Zene Megosztással pedig már nem kell megszakítani a létező Bluetooth kapcsolatot a hangszóróval azért, hogy valaki más is lejátszhassa zenéjét az eszközön.

Borítóképünkön D. J. Koh, a Samsung Electronics mobil üzletág vezetõje bemutatja a Galaxy S10-et 2019. február 20-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!