Előre jelez

2020.05.03. 18:00

Nőkre figyel a most hazánkba érkezett okoseszköz

Sakura arany színben, nőknek érkezik a Honor MagicWatch 2 42 mm-es változata.

Forrás: Shutterstock

A rozsdamentes acélből készült okoseszköz szíja apró láncszemek összekapcsolódását mintázza, így nem csak egyedi a megjelenése, de a mindennapok kihívásaival szemben is ellenállóbb. A klasszikus órákat idéző dizájn

még egyedibbé tehető az egyre szélesebb választékban elérhető, ingyenesen is letölthető óralapokkal,

melyeket egyszerűen és gyorsan lehet cserélni a kapcsolódó Egészség alkalmazáson keresztül.

Az óra akár 7 napig is bírja egyetlen feltöltéssel, 15 különböző sporttevékenységet támogat, 50 méterig vízálló, méri a véroxigénszintet is (SpO2 monitor), de emellett még számos okos funkciót rejt magában.

Különlegessége, hogy a nők egészségi állapotának lényeges jellemzőit is nyomon követi a menstruációs ciklusok és tüneteik naplózásával, valamint az adatok értékelésével, amelyek alapján előre jelzi a ciklus és a termékenység különböző szakaszait.

Az okosóra figyelembe veszi életmód jellegzetességeit és egyéb egészségi mutatókat, például a napi aktivitás szintjét vagy az alvás minőségére vonatkozó információkat. Az Egészség (Huawei Health) alkalmazás segítségével a Honor MagicWatch 2 viselője egy helyen ellenőrizheti az összes statisztikát, illetve értesítést kérhet a ciklus várható kezdetéről.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!