Egymilió dollár összdíjazással

2020.07.08. 06:00

Alkalmazásfejlesztő versenyt indít a Huawei

Egyénileg és csapatban is indulhatnak a fejlesztők az értékes nyereményekért.

Forrás: Huawei

AppsUp néven indított alkalmazásfejlesztő versenyt a Huawei Technologies. A verseny célja, hogy megtalálják a világ legjobb app fejlesztőit, és egyben lehetőséget biztosítsanak a fejlesztőknek, hogy alkalmazásaikat közzétegyék a Huawei saját mobilszolgáltatási rendszerében, a HMS-ben.

A versenyt 5 régióban hirdetik meg, és minden régióban 5 kategóriában – legjobb app, legjobb játék, legjobb közösségi alkalmazás, legnépszerűbb, valamint különleges értékkel bíró app – díjazzák a legjobbakat.

A versenyen, amelyet a tervek szerint minden évben megrendeznek, a jelentkezők fejlesztői képességeit teszik próbára, amelynek során

a Huawei Mobile Services-en (HMS) keresztül elérhető eszközöket és erőforrásokat használhatják fel.

A cél olyan innovatív alkalmazások fejlesztése, amelyek a felhasználók mindennapi életét teszik könnyebbé. A versenyre elsősorban olyan fejlesztéseket várnak, melyek segítik az okos környezet kialakítását és lehetővé teszik a minden élethelyzetre kiterjedő digitális életstílus kialakítását a Huawei készülékek felhasználói számára.

A HMS-nek jelenleg több mint 1,4 millió regisztrált fejlesztő tagja van, valamint több mint 60 ezer alkalmazás található a rendszerben.

Az AppsUp verseny során 5 régióban – Kína, Ázsia-Csendes-Óceán, Latin-Amerika, Európa, Közel-Kelet és Afrika – mérhetik össze tudásukat a jelentkezők. Minden régióból a 20 legjobb alkalmazás szeptember 21-től letölthető lesz a verseny weboldaláról, illetve a Huawei AppGalleryből, az egyes kategóriában a végső nyerteseket pedig az októberben megrendezendő zsűrizés során választják ki. A legjobb fejlesztők akár 15 ezer dollár értékű pénzjutalmat is nyerhetnek.

A versenyre nevezni a hivatalos honlapon lehet június 30. és augusztus 30. között – egyéniben vagy maximum három fős csapatokban. Az alkalmazásokat a HMS Core-on kell fejleszteni és benyújtani augusztus 30-ig 10:00 óráig. A szakértőkből álló zsűri minden nevezést funkcionalitás, innováció, kereskedelmi érték és praktikusság alapján pontoz majd.

A régiókból választott húsz-húsz legjobb eredményt elérő versenyzőre a verseny honlapján és az AppGallery-ben is lehet szavazni. A legtöbb szavazatot elérő versenyzők így a döntőben plusz pontokat nyernek, a végső nyerteseket pedig az októberi zsűrizés során választják ki.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!