Startupok számára

2020.07.24. 12:30

Induló AgriTech vállalkozások jelentkezését várják

Képzéseket biztosít, a promotálásban segít és partnerekkel köti össze a résztvevőket a kontinensen átívelő Startup Europe program.

Forrás: Shutterstock

Az X-Europe-ot öt, az európai startup ökoszisztémában vezető szerepet betöltő szervezet indította el: az F6S, a TNW, a Design Terminal, a Growth Tribe és a TechChill. A program második körére már lehet jelentkezni, most az AgriTech innovációkra figyelnek. A novemberi konferencia házigazdája a Design Terminal lesz.

Az EU által finanszírozott X-Europe program célja, hogy vezető európai deeptech startupok fejlődését ösztönözze magas minőségű képzési programjával és egyéb szolgáltatásokkal.

A vállalkozásoknak segítséget nyújt abban is, hogyan kerüljenek kapcsolatba befektetőkkel,

vállalatokkal és kormányzati szereplőkkel.

A program első köre már halad, ebben a szakaszban a HealthTech és a BioTech területén indított vállalkozásokra összpontosít az X-Europe. A 27 beválasztott, úttörő startup mindegyike a kontinens egészségesebb jövőjéért küzd. Mindössze néhány hetes részvétel után máris elképesztő eredményekről tudnak beszámolni a vállalkozások.

Összesen 2,2 millió euro befektetői támogatást gyűjtöttek,

emellett pedig izgalmas megoldásokat fejlesztenek, tesztelnek és kezdik el a termékek villámgyors forgalmazását.

Az X-Europe második körére, melyre AgriTech startupokat várnak, már itt lehet jelentkezni szeptember 4-én 17 óráig, 25 résztvevőt keresnek.

Októbertől 2021 márciusáig képzéseken vesznek részt, a promócióban és partnerekkel való összekötésben kapnak segítséget a kiválasztott startupok. Ezenkívül az X-Europe arra törekszik, hogy összekapcsolja az ökoszisztémákat Európa-szerte, és elérhetővé tegye a lehetőségek, vállalatok és a tőke szabad áramlását a kontinensen. Az X-Europe program minden szolgáltatása ingyenes, a Startup Europe-nak köszönhetően.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!