vintage-től a legendásig

2021.11.11. 07:20

Akciós használt termékek is lesznek a Vatera fekete péntekén

Az online piactér megtartja első Black Fridayét, amelyen lehetőség lesz használt termékeket is fekete pénteki kedvezménnyel értékesíteni.

Forrás: Shutterstock

Több ezer akciós ajánlat várható a műszaki cikkektől kezdve a divatcikkeken át a lakáskiegészítőkig. A Vatera dedikált funkciókkal segíti eladóit a fekete pénteki akcióik lebonyolításában, a vásárlók védelme érdekében pedig szabályozza a Black Friday-kedvezmények alkalmazásának módját.

Ez a fennállása óta első Black Friday a Vaterán: az online piactér 2021. november 26-án tartja saját fekete péntekét:

az első akciós tételek már 0 órakor megjelennek majd a vatera.hu/black-friday aloldalon.

Bár a fekete pénteki aloldalon hirdetett akciók a hétvégén (27-én és 28-án) is elérhetők lesznek az érdeklődők számára, a Black Friday jellegéből adódóan érdemes lehet a kezdéskor átböngészni a kínálatot a legjobb árú termékekért.

Az online piactér Black Fridaye azért lesz egyedi, mert nemcsak új, hanem használt árucikkeket is elérhetnek majd rajta az érdeklődők, így a kínálat nem korlátozódik az aktuális modellekre: akár jó állapotú egyedi ruhadarabokat, már gyártásban nem lévő, de legendás státuszú műszaki cikkeket, vintage bútorokat, vagy antik ékszereket is be lehet majd szerezni rajta. A Black Friday ajánlatok közt több ezer termék lesz megtalálható a legkülönbözőbb kategóriákból, amelyek között új árucikkek is helyet kapnak.

A Vatera időszakosan elérhető fekete pénteki funkciók aktiválásával segíti a piactér eladóit a Black Friday-kampányok megszervezésében, ugyanakkor a minőség biztosítása érdekében csak azon eladók hirdethetnek fekete pénteki akciót, akiknek a pozitív értékeléseinek aránya 90 százalék feletti. Ezek a partnerek is csak a Black Fridayt megelőző 30 napban a termék legalacsonyabb árát alapul véve állíthatnak be árengedményt a vásárlók védelme és a nem valós kedvezmények kiszűrése érdekében.

A Black Friday aloldalon a legalább 10 százalékos kedvezményt kínáló ajánlatok fognak megjelenni, de akár 70 százalékos árengedmény biztosítására is lehetőséget ad a rendszer.

A leakciózott termékek a Vatera egyéb felületein is megtalálhatók lesznek. A Vatera négyszintű biztonsági rendszere egyaránt védi az eladókat és a vásárlókat a csalóktól, így a piactéren gyakorlatilag ugyanolyan biztonságos vásárolni, mint egy hagyományos internetes áruházban.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!