Kinyitott, működik

2021.11.17. 12:40

Újra elérhető a MediaMarkt webáruháza – szinte minden zavartalan

Megint itt a webáruház, teljes online választékkal és számos akciós termékkel.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A MediaMarkt weboldala szerint az ötnapos kiesés után a rendelések feldolgozását megkezdték, és azon dolgoznak, hogy mielőbb eljuttassák a vevőikhez a csomagokat.

A rendelések feldolgozásának egyes fázisairól automata e-mailben küldenek tájékoztatást, ha valaki nem kapott levelet, üzenetet lehet küldeni a [email protected] e-mail címükre a rendeléssel kapcsolatos adatok megjelölésével.

Az esetlegesen be nem fejezett tranzakció nem rögzül a rendszerükben, így a rendelés nem jött létre. Ilyen esetben arra kérik a vásárlókat, hogy próbálják meg újra leadni a rendelést.

Az online áruhitel fizetési mód technikai okok miatt átmenetileg az áruházaikban offline érhető el. Szintén átmenetileg szünetel a MediaMarkt Pontgyűjtő akcióban meghirdetett 5.000 Ft feletti online vásárlások után járó promóciós kódok kiküldése, a promóciós kódokat később email-ben pótolni fogják.

A Garancia Plusz és a Beüzemelés szolgáltatások igénylésére csak az Okosvonalon keresztül van lehetőség, mely a +36 1 510 0996 telefonszámon érhető el. Online vásárlás esetén a visszahívás kérése jelenleg nem elérhető.

Az Okospult és mosógép beüzemelés szolgáltatások átmenetileg nem elérhetőek. Javasolják, hogy igény esetén látogassanak el áruházaikba, amelyekben minden szolgáltatásuk elérhető.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!