400 mese

2021.12.13. 11:54

Díjmentes mesetárat kapnak Galaxy-tulajdonos felhasználók

Mesés ajándékokkal készül az ünnepekre a BOOKR Kids és a Samsung.

A Samsung és a BOOKR Kids együttműködésében a felhasználók egyéves, díjmentes hozzáférést kaphatnak a BOOKR Kids Mesetárának teljes kínálatához. A promócióban részt vevő készülékek tulajdonosai az erre feljogosító kódot már most igényelhetik a Samsung Members alkalmazásban, majd a BOOKR Kids oldalán válthatják be egészen 2022. február 28-ig.

 

Az éves előfizetéssel

korlátlanul férhetnek hozzá a Mesetár több száz könyvéhez, interaktív hangoskönyvekhez, animált tartalmakhoz és fejlesztőjátékokhoz.

A több mint 400 interaktív könyvet és számos foglalkoztató, fejlesztőjátékot tartalmazó BOOKR Kids Mesetárban klasszikus és modern, az animált digitális könyvek és képességfejlesztő játékok keverékeként megjelenő interaktív mesék találhatók.

 

A történeteket ismert színészek keltik életre, többek között Molnár Piroska, Szabó Győző, Györgyi Anna és Gálvölgyi János, így azok hangoskönyvként is élvezhetőek. A különböző történetek közül a szülők korcsoportonként választhatják ki a saját kedvenceiket, amelyeket szeretnének továbbadni gyermekeiknek vagy közösen fedezhetik fel a legújabb meséket.

 

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!