Gyors és egyszerű

2022.06.28. 09:30

Az eMAG csomagautomatákba már Marketplace-ről is lehet rendelni

A dunaharasztin épülő automatizált raktárbázis bejelentése mellett egy másik fontos mérföldkövet ért el az eMAG-Extreme Digital.

A vállalat easybox csomag automatáiba néhány napja már jutányos, egységesen 690 forintos áron lehet rendelni az eMAG Marketplace-en árusító kereskedők automatába kézbesíthető méretű és tömegű termékeit is.

Egy-egy automata akár több mint 50 megrendelést is képes kiszolgálni, így az online vásárlás jelenlegi leginkább környezetbarát lehetőségét kínálja. A csomagautomata-hálózat bővítése gyorsan halad: 2022. elejére a magyarországi automaták száma elérte a 450-et,

jelenleg országszerte 529 helyszínen működnek easyboxok – lefedve az összes megyét.

Egységes díjért lehet csomagautomatába rendelni a piactérről

Tavaly nyár elejéhez képest négyszer annyi terméket rendeltek csomagautomatába az eMAG.hu-ról június eddigi részében.
Az egységes és jutányos csomagautomatás kiszállítási díj bevezetése révén az eMAG Marketplace-en jelen lévő kézműves termékek és kis- és középvállalatok által forgalmazott cikkek egyaránt vonzóbbá és könnyebben elérhetővé válhatnak a hazai vásárlók számára, hiszen számos esetben a korábbinál jóval kedvezőbbé válik a kiszállítás költsége, s a legtöbb partner esetében az eMAG támogatása révén elve most vált egyáltalán lehetővé ez a szállítási mód.

Ha nem jó a cipő, csak vissza kell vinni az automatába!

A ruhaneműk és cipők online forgalma speciális kategória, sok esetben csak a ruha vagy lábbeli felpróbálása során derül fény arra, hogy megfelelő-e a mérete.

Online ruhavásárlás esetén különösen praktikus, de más csomagautomatával kompatibilis méretű és tömegű termék esetében is élni lehet a néhány hete elérhető Fast refund szolgáltatással. Ha a megrendelt, majd 30 napon belül visszaküldött, eMAG-Extreme Digital által forgalmazott termék árát az eMAG.hu-n online bankkártyával fizette ki a vásárló, és easyboxon keresztül küldi vissza azt, 30 percen belül visszakapja a vételárat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!