Asztali app

2022.08.30. 09:22

Elérhető a Viber a Microsoft Store és a Samsung Galaxy Store felületein

A Viber immáron elérhető asztali alkalmazásként a Microsoft Store felületén és mobilalkalmazásként a Samsung Galaxy Store-ban, ami egyszerű letöltési lehetőségeket biztosít a felhasználóknak világszerte.

Forrás: Shutterstock

A Viber bejelentette, hogy az alkalmazás elérhetővé válik a Microsoft Store és a Samsung Galaxy Store felületein. A frissítéssel 

még szélesebb nemzetközi közönséghez jut el a Windows asztali rendszerek és a Samsung mobilok kapcsán.

Az asztali Viber-felhasználók körülbelül 90 százaléka Windows eszközt használ, az aktív androidos felhasználók 38,1 százaléka használ Samsung eszközöket, így a frissítés meghatározó mérföldkő mindkét felhasználói csoport számára. Az új frissítés lehetővé teszi, hogy a felhasználók mindkét platformon könnyedén letölthessék a Vibert.

A Microsoft megbízhatóan mindig a legújabb csúcstechnológiát hozza el eszközeire, alkalmazásának áruházában pedig több mint 669 000 alkalmazás tölthető le. A Windows Store-ban mostantól elérhető Viber asztali alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a Viberen keresztül közvetlenül a számítógépről vagy laptopról üzeneteket küldjenek és hívásokat kezdeményezzenek, ami a gyakori felhasználók körében népszerű funkcióvá vált.

Az asztali alkalmazás funkciói a szeretteinkkel való kommunikációtól kezdve az üzleti ügyek intézésén át a csoportos hívásokig, a Csatornák használatáig és az emlékeztetők beállításáig mindenre kiterjed. A frissítés a szem megerőltetését is csökkenti, mivel a felhasználók nagyobb képernyőn tekinthetik meg Viber tevékenységeiket.

A Samsung Galaxy Store 125 országban elérhető. Mindkét felület több milliárd aktív felhasználóval rendelkezik, így a Viber a lehető legnagyobb, folyamatosan növekvő felhasználói bázist is eléri.

A Rakuten Viber a közelmúltban fontos mérföldkövet ért el: több, mint egymilliárd letöltést a Google Play Áruházból androidos eszközökre. Az alkalmazás ezen felül elérhető az Apple Store, a Huawei Store és a Xiaomi Store kínálatában is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!