megyék csatája

2020.10.02. 07:01

Baji Balázs szívesen FIFA-zik a haverokkal

Illés Fanni a párjával együtt a Liverpool csapatának szurkol.

Sportolók, zenészek, tévések mérték össze tudásukat a Megyék Csatája elnevezésű, a Mediaworks által szervezett e-sport-versenyen, kedden a budapesti Work N Play Esport Clubban. Az eseményen ott volt Baji Balázs világbajnoki és Eb- bronzérmes gátfutó és Illés Fanni világ- és Európa-bajnok paraúszó.

– Ez a szűk egy óra kevés volt ahhoz, hogy átlássam a League of Legends játékot, de élveztem, és kiváló csapattársaimmal győzedelmeskedtünk is. A FIFA az, amit egyedül nem szeretek játszani. Ha haverokkal vagy egy buliban összeülünk, szívesen FIFA-zok, de mivel egyedül nem gyakorlom, általában a vesztes térfélen állok – nyilatkozta Baji Balázs.

Lányként nem volt egyszerű

Illés Fanni úgy véli, lányként nem egyszerű belecsöppenni a League of Legends világába.

„Lányként nem egyszerű elsajátítani a játék fortélyait. Próbáltam jó csapattárs lenni, remélem, sikerült is. Messziről lőttem, így is sokszor »meghaltam«, de élveztem” – mesélte tapasztalatait a világbajnok paraúszó.

Illés Fanni azt is elárulta, hogy a Liverpool a kedvenc futballcsapata, ami miatt a labdarúgást is rendszeresen figyelemmel követi a párjával.

nso.hu


Megyék Csatája

Játékok: League of Legends és FIFA 21

Nyeremények: League of Legends – 700 ezer forint; FIFA 21, Xbox és PlayStation 4 – 150-150 ezer forint

Nevezés, felvilágosítás: megyekcsataja.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!