MCS LoL keleti régió interjúk

2020.11.05. 15:21

Ismerd meg közelebbről az MCS LoL keleti régiójának csapatait

A Megyék Csatája League of Legends versenyének keleti régiója hamarosan bemutatkozik a csoportkörökben, röviden nyilatkozott több csapat kapitánya az esélyekről és az eddigi tapasztalatokról.

Hamarosan kezdetét veszi a Megyék Csatája – Országos E-sport Verseny következő szakasza, ahol régiós csoportkörökben mérkőzhetnek meg a legjobb League of Legends csapatok. Az eddigi tapasztalatokról, valamint a közelgő esélyekről számoltak be a keleti régió együttesei.

Hogyan készültetek fel a megyei döntőre? Tudtatok reagálni a folyamatosan érkező újabb és újabb LoL frissítésekre?

Hajdúsági Sárkányok: „Érettségi mellett nehezen, de megoldottuk.”

Borsodi Sólymok: „A közös gyakorlás volt az alapja a felkészülésünknek, ha már tudtunk 5-en játszani azzal már fejlődött a csapatunk (bár néha a kommunikációnkkal még van egy-két probléma) A folyamatos frissítéseket próbáljuk figyelemmel kísérni hiszen a nagyobb patch elég sokmindent meg fog változtatni a játékban.”

Jászsági Lovas Vitézek: „A felkészülésünk főként challengermode-on történő kisebb kupákon való részvételből állt. Igen, folyamatosan kielemezzük és alkalmazkodunk a változásokhoz.”

Mi volt a taktikátok a megyei döntőben, hogyan sikerült megkaparintani a nagyon fontos győzelmeket?

Hajdúsági Sárkányok: „Magunkat adtuk.”

Borsodi Sólymok: „Igazi taktikánk és kombónk nem volt, viszont figyeltünk arra, hogy legyen tank, ad és ap champ is a csapatban, hiszen hiába 3 tank, ha mellé nincs elég dmg.”

Jászsági Lovas Vitézek: „Próbáltuk már a draftnál a saját oldalunkra billenteni a mérleget meta valamint magabiztos main hősök pickelésével.”

Mit vártok a csoportköröktől? Melyik ellenfeletektől tartotok a leginkább?

Hajdúsági Sárkányok: „Nem néztünk meg semmit és senkit, a váratlan helyzetekben tudjuk a legjobb teljesítményt nyújtani.”

Borsodi Sólymok: „Izgatottan várjuk a csoportköri meccseket, leginkább a Szabolcs-Szatmári Unluko csapattól tartunk, hiszen elég ismertek a játékosok.. De bízunk magunkban, és reméljük a legjobbakat.”

Jászsági Lovas Vitézek: „Rengetek sikerélményt várunk a csoportköröktől. Talán Hajdú-Bihartól félünk a legjobban, ha választani kellene.”

A keleti régió összecsapásai 2020. november 7-én 14:00-tól kezdődnek, a közvetítést élőben nézheted a Megyék Csatája oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!