Megyék Csatája

2020.12.29. 11:08

EndLine03 és Sero diadala a döntőkben

Izgalmas mérkőzésekkel ért véget a FIFA 21-ben a küzdelem.

MW

Két kérdés maradt mindössze nyitva a Megyék Csatája országos e-sport-verseny végére: ki nyeri a FIFA 21-ben a két konzol döntőjét? PS4-en a Csongrádi Turulokat vezető EndLine03 és a Tolnai Hercegeket képviselő HorvathG_ csapott össze. Már a csoportkör alatt összefutottak, de akkor mind a ketten nyertek egyet-egyet egymás ellen, így 3-3 ponttal gazdagodtak. Az első izgalmakra azonban nem kellett sokat várni, hiszen már a 25. percben megszerezte a vezetést End­Line03, aki Franciaországot választott. HorvathG_ a Liverpoollal nem nagyon tudott érvényesülni, a kapu előtt a remekül védekező ellenfele minden támadását meghiúsította.

Élt a lehetőségekkel

Hosszú ideig csak a mezőnyben birkóztak a felek. EndLine03 kihasználta ellenfele hibáit, és egy rövidzárlat után már 4:1-re vezetett. Egyetlen szépítésre még maradt ereje HorvathG_-nek, többre azonban már nem, így a BO3-as finálét összesített arányban EndLine03 nyerte 2:0-ra.

Xboxon a Bács-Kiskun Betyárokat képviselő Serónak ez volt az első igazán komoly versenye, de már a selejtezőket megnyerve lehetett sejteni, hogy érdemes lesz odafigyelni a fiatal titánra. A csoportkörben mind a nyolc találkozóját megnyerte, és a két konzolt figyelembe véve egyedüliként jutott tovább hibátlanul.

Az izgalmas találkozón a 3:0-s siker fordítást jelentett a Bács-Kiskun Betyárnak, miután a BO3-as döntőt végül 2:1-re ő nyerte meg. Ezzel alighanem egy újabb csodának lehettünk szemtanúi, hiszen a mezőny legfiatalabbika, a komoly versenyen még eddig nem induló Sero megnyerte a torna egyik legnagyobb esélyese ellen a Megyék Csatáját, és ezzel örökre beírta magát a hazai e-sport-történelembe. A Megyék Csatája tehát véget ért, de minden további érdekes információért látogasd meg a megyekcsataja.hu weboldalt.

MW

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!