Egyperces

2008.03.18. 20:43

Február kedvence

<p>Hogy az&#160;Észak-Magyarország, Kelet-Magyarország, Hajdú-Bihari Napló olvasói és <A href="http://www.boon.hu">portálunk</A> látogatói között sokan&#160;szeretik az állatokat, mi sem bizonyítja jobban, mint a tavalyi állatszépségverseny sikere.</p>

Ugyancsak ezt erősíti, hogy rendszeresen küldenek nekünk fotókat, amelyeken a saját kedvenceiket kapták lencsevégre, de arra is akad példa, hogy az állatkerti sétájuk során készült fotókkal örvendeztetnek meg minket.

Többek között ezekből láthatnak egyet-egyet napilapjaink hátoldalán, illetve a három megye állatkertjeiben és időnként a világ más országaiban készült állatos felvételekből tallózunk napi rendszerességgel.

SZAVAZÁS
Mostantól azonban portálunkon is összegyűjtjük ezeket, mégpedig havonta, s ha már így teszünk, megragadjuk az alkalmat arra, hogy egy kis szavazásra buzdítsuk Önöket. A szavazás tétje pedig nem más, mint hogy melyik állat legyen a hónap kedvence. Szavazzanak hát február kedvencére!

Kapcsolódó linkek:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!