Egyperces

2017.06.13. 15:37

Foci szurkolók szerveznek tüntetést Fülöp kínzásának helyszínére

Nyíregyháza, Nagycserkesz - Fülöp halála az egész országot megrázta. A foci drukkerek összefogtak, és békés tüntetésre hívnak mindenkit Nagycserkeszre.

Nyíregyháza, Nagycserkesz - Fülöp halála az egész országot megrázta. A foci drukkerek összefogtak, és békés tüntetésre hívnak mindenkit Nagycserkeszre.

Ha nektek is elegetek van az állatkínzásból, akkor tartsatok velünk az első, és azt azt követő demonstrációkra. Ha nektek is elegetek van abból, hogy az állatoknak nincsenek jogaik, mert egyszerűen tárgyként kezeli őket a hazai jogrendszer, akkor tartsatok velünk az első, és azt azt követő demonstrációkra. Ha nektek is elegetek van a tehetetlen dühből, amit a képernyő előtt éreztek, akkor tartsatok velünk az első, és azt azt követő demonstrációkra"

- olvasható a Szurkolók az állatkínzás ellen elnevezésű Facebook-oldalon.

A találkozó június 25-én lesz Nyíregyházán, a Tesco parkolóban 12:30-kor, a tüntetés maga pedig Nagycserkeszen lesz ott, ahol Fülöp annyit szenvedett.


Mély fájdalommal tudatjuk veletek, hogy Fülöp, akiért egy ország fogott össze elhunyt - írta az Állatbarát Alapítvány facebookos oldalán.

 


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság nyomozói 2017. május 19-én állatkínzás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták azt a nagycserkeszi házaspárt, akiknek 2017. április 11-én házuk udvarán, rövid láncon tartott kutyájukra életveszélyes állapotban találtak rá.


Az Állatbarát Alapítvány arról kapott bejelentést, miszerint Nagycserkeszen borzalmas körülmények között tartanak egy kutyát. Ám erre nem számítottak – a kiérkező mentőst valósággal sokkolta a látvány. A cikket tartozó képsort kizárólag erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!