Egyperces

2018.08.03. 10:30

360 fokos videó: Frissítő elefántfürdő a rekkenő hőségben

Nyíregyháza - A kánikulában mindenkinek jólesik egy hűsítő zuhany, így van ezzel Yasmin, Motki és persze Tanya is.

Nyíregyháza - A kánikulában mindenkinek jólesik egy hűsítő zuhany, így van ezzel Yasmin, Motki és persze Tanya is.

A nagy melegben szeret hűsölni a Nyíregyházi Állatpark három nőstény indiai elefántja. Az állatok fürdetése mindennapos eseménynek számít, az egyik ilyen alkalomra elvittük a 360 fokos kameránkat.

Javul a közérzetük

– Mindennap lefürdetjük őket, amikor pedig ilyen meleg van, naponta többször is – mondta el Csergő Árpád, a Nyíregyházi Állatpark gondozója.

– Van, amikor délelőtt és délután is egyszer-egyszer fürödnek, illetve azelőtt is, hogy bemennének az éjszakai szállásukra.

Csergő Árpádtól azt is megtudtuk, hogy ezzel a programmal nemcsak javítják az elefántok közérzetét a nagy melegben, hanem mindennapos elfoglaltságot is biztosítanak számukra.

– A gondozók ilyenkor jobban megfigyelhetik az állatokat – tette hozzá.

– Meg tudjuk nézni, hogy van-e esetleg valamilyen probléma, vagy bármilyen betegségre, sérülésre utaló jel.

NA


A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!


[related-post post_id="3938242"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!