tündérszépek 2020

2019.08.13. 18:09

Európa legszebb nője cicoma nélkül is tud fesztiválozni

A Tündérszépek verseny háziasszonya, Kocsis Korinna minden cicoma vagy flincflanc nélkül is szívdöglesztő volt a Szigeten.

Az idén hódítanak a strasszok, kövek, színes, póthajas hajfonatok, és nem csak a Szigeten vagy a többi nagyobb fesztiválon, így sokan azt hihetik, hogy ezek nélkül már nem is buli a buli. Pedig dehogynem!

Hiszen nem attól lesz jó egy koncert, hogy mennyi cicoma van rajtunk, sőt, a kényelem, főleg ezekben a hőséggel terhelt napokban még inkább fontos.

A Tündérszépek 2020-ban a legszebbeket mentoráló szépségkirálynő, Kocsis Korinna jó példát is mutatott a Szigeten. A verseny háziasszonya, akit korábban Európa legszebbjének választottak a Miss Supranational versenyen, most megmutatta, hogy a szabadabb, lazább fesztiválstílus és a szexi megjelenés, valamint a természetesség, a kényelem nem zárják ki egymást, sőt. Felkészülve arra, hogy porban, esetleg sárban kell mászkálni, egy egyszerű fekete bakancsot húzott, a horgolt, rafinált ruha pedig a melegben tesz igazán jó szolgálatot, anélkül, hogy direktben túl sokat mutatna a viselőjéből. Mindehhez kifejezetten minimál smink dukált, elvégre ki szeretné egész nap a félig leizzadt tusvonalát igazgatni, amikor bulizhat is?

Ebből kiindulva biztosak lehetünk benne, hogy Korinna olyan tanácsokat ad majd a Tündérszépek legszebbjeinek is, amelyek kiemelik természetes bájukat. Ha szeretnél te is tőle tanulni és megmutatni a nagyvilágnak a szépségedet, jelentkezz most országos szépségversenyünkre, amelyen felkészítőtábor, tévéshow vár a legszebbekre az értékes nyeremények és dicsőség mellett, hogy megyéjüket képviselhetik!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!