V. Csukafogó Pergető Versenyt

2019.11.20. 13:00

Egyetlen fogással nyerték meg a horgászversenyt

Egy éve két darab kifogott hallal a második helyen végzett a kávási Kovács Máté, most egyetlen sikeres kapás is elegendő volt ahhoz, hogy megnyerje az V. Csukafogó Pergető Versenyt.

Gyuricza Ferenc

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Gyuricza Ferenc

Szombaton 21 horgász versenyzett az ozmánbüki horgászparkban, ám ezúttal keveseknek termett babér. Az enyhe őszben, szélcsendes napokon a ragadozóhalak kevésbé mozognak, így minden egyes fogást örömmel konstatáltak a szervezők – írja a Zaol.

Kovács Máté a győzelmet eredményező csukával
Fotó: Gyuricza Ferenc / Zalai Hírlap

„A tavat két szektorra osztottuk, s két fordulóból áll a verseny” – mondta az egyik szervező, Nagy Máté. „Félidőben szektort cserélnek a horgászok, azon belül viszont mindenki szabadon választhat horgászhelyet.”

Kovács Máté a verseny zárása előtt körülbelül negyed órával fogott ki egy 73,5 centiméteres csukát. Ezzel nemcsak a legnagyobb halnak járó különdíjat nyerte el, de a verseny győztese is ő lett. Második lett a rátóti Sásdi-Rommer Patrik, harmadik a zalaegerszegi Kaszás Tibor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!