kukucska

2021.09.05. 17:56

Szeptember 12-én rendezik a Terra Akva Kiállítást Budapesten

A nézelődés mellett alkalmat ad arra is, hogy az érdeklődők szakszerű információt kaphassanak a kiszemelt kisállatok gondozásáról.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Szeptember 12-én rendezik a Terra Akva Kiállítást Budapesten a Groupama Arénában.

A rendezvényen több mint 1700 négyzetméteren terráriumi és akváriumi állatokkal, felszerelésekkel és tanácsadással is várják a látogatókat – közölték a szervezők.

A pókok, kígyók, eleségállatok, békák, hüllők és kétéltűek mellett vadászgörények, sünik, díszhalak, teknősök, csigák és apró rágcsálók is láthatók lesznek a börzén, amely a nézelődés mellett alkalmat ad arra is, hogy az érdeklődők szakszerű információt kaphassanak a kiszemelt kisállatok gondozásáról.

A szervezők az állatokon kívül a hozzájuk szükséges eleségek, eleségállatok, vitaminok, felszerelések, növények és az elhelyezést biztosító akváriumok, valamint üveg- és fa terráriumok nagy választékával is várják a látogatókat a felelős állattartás és az állatvédelem jegyében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!