már várják a jelentkezéseket

2021.10.29. 14:09

Idén először a felújított zánkai Erzsébet-táborban tartják a karácsonyi programokat

Az Erzsébet-karácsonyra magyarországi köznevelési, továbbá gyermekvédelmi szakellátást nyújtó intézmények jelentkezhetnek 1-8. évfolyamon tanuló gyermekcsoportokkal.

Budapest, 2016. december 9. Résztvevõk az Erzsébet-tábor karácsonyi ünnepségén az Operaházban 2016. december 9-én. MTI Fotó: Balogh Zoltán

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

A korábban egynapos Erzsébet-karácsony programjait 2021-ben újításként többnapos, ottalvós programsorozatként tartja meg az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány az épületek téliesítésének és az új, valamint felújított programhelyszíneknek köszönhetően – közölte az alapítvány csütörtökön.

Kiemelték: a gyerekekre így egy időben még több kulturális és szórakoztató előadás, valamint szabadidős és adventi program vár decemberben hét alkalommal.

Az Erzsébet-karácsonyra magyarországi köznevelési, továbbá gyermekvédelmi szakellátást nyújtó intézmények jelentkezhetnek 1-8. évfolyamon tanuló gyermekcsoportokkal.

Jelentkezni az erzsebettaborok.hu oldalról elérhető E-tábor Plusz online felületen lehet.

A programokat, az iskolások utazási költségét, valamint a program ideje alatti étkezést és a hazaútra való hidegcsomagot is biztosítja a szervező Erzsébet Alapítvány.

Négy év alatt összesen mintegy 25 ezren vettek részt az Erzsébet-karácsonyon, most összesen mintegy 8 ezer vendéget várnak.

Az Erzsébet-karácsony az állami támogatással működő Erzsébet táborok program részeként 2016-ban indult, és az Operától kezdve a Művészetek Palotáján, valamint a Fővárosi Nagycirkuszon át, a Papp László Budapest Sportarénáig számos helyszínen kínált szórakoztató és kulturális előadásokat a gyermekek számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!