Sérülésveszélyes termék

2022.01.04. 19:05

Balesetveszélyes elektromos rollert hív vissza az Auchan

Az áruház kéri, aki ilyen terméket vásárolt, biztonsága érdekében ne használja azt, hanem mielőbb vigye vissza az áruházba.

Az Auchan áruház közleménye szerint biztonsági okokból visszahívják QILIVE CITY ELEKTROMOS ROLLER termékét. Az elektromos roller a kormányoszlop-támasztó része és a talprész ellentartó ütköző tengelye közötti távolság miatt sérülésveszélyes, mivel az a roller szétnyitása közben több mint 18 milliméterről 0 milliméterre csökken – olvasható az Origo cikkében.

Az áruházban nyugta nélkül is visszaváltják a képen látható terméket

Forrás: Origo

A termékjellemzők közé tartozik, hogy az elektromos roller Qilive márkajelű, Scooter 8 megnevezésű, a gyártó felelős vállalkozó a Shenzhen Fuyuandian Power Co., Ltd., az EAN kód 3245676827125, a modellszám pedig E8.2, vagyis a terméken 151369 típusszámú, csomagolódobozon pedig Q.4863 termékazonosító jelölésű.

Az áruház kéri, aki ilyen terméket vásárolt, biztonsága érdekében ne használja azt, hanem mielőbb vigye vissza az áruházba, ahol a termék teljes vételárát megtérítik a vevőszolgálatokon, akár nyugta nélkül is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!