Lezárult a nyereményjáték

2022.04.07. 19:30

Gazdára találtak a „Húsvéti milliók”!

Lezárult a Mediaworks „Húsvéti milliók” című nagyszabású nyereményjátéka, mely tizennyolc megyében futott március 1. és április 3-a között. A kampány ideje alatt hetente 100 ezer forintot sorsoltak ki a szervezők a helyesen válaszoló játékosok között, a nyereményjáték végén pedig 1 millió Ft főnyeremény talált gazdára mindegyik megyében. A játék izgalmas volt, a tét nagy, de olvasóink nagy számban és örömmel vállalták a kihívást.

A heti nyertesek azok közül a játékoskedvű olvasók közül kerültek ki, akik ellátogattak a megyei hírportálok valamelyikére, és helyesen válaszoltak a „Húsvéti milliók” logóval ellátott nyerő cikkben feltett három kvízkérdésre. A napi nyerő cikkhez tartozó kérdésekre adott jó válaszok összesen 1 pontot értek. A heti nyereményekért folyó sorsoláson minden olyan játékos részt vett, aki a sorsolást megelőző héten legalább 1 pontot szerzett. 

Az öt héten át tartó nyereményjátékban érdemes volt minél több napon játszani, ugyanis akkor nagyobb volt az esély a megyénként kisorsolt pénznyereményekre. Akadt példa arra is, hogy egy Tolna megyei szerencsés két alkalommal is elvitte a heti nyereményt a helyes válaszokért cserébe. 

Az izgalmak azonban a heti nyereményekkel nem értek véget, hiszen a játékban a főnyeremény volt a lényeg, mely megyénként 1 millió Ft-ot jelentett. Azok a játékosok, akik mindennap játszottak, illetve jól válaszoltak a napi kvízkérdésekre, ők biztosan részt vehettek a főnyeremény sorsolásán. A nyereményjáték abszolút nyertese az a Zala megyei játékosunk, aki nem csak ez egyik heti nyereményt, de az 1 milliós főnyereményt is elvitte. 

A tudásalapú kvízkérdésekre épülő nyereményjáték nagy sikert aratott olvasóink körében, és a főnyeremény elvitelének esélye pedig még tovább fokozta a játékkedvet. 

Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint néhány játékosunk örömteli visszajelzése:

Nagyon köszönöm meg egyszer a nyereményt. Azért is nagy öröm ez számomra, mivel kiderül az adataimból, hogy tegnap töltöttem a 70. születésnapomat. Továbbra is játékban maradok.

Megérkezett a nyeremény! Nagyon szépen köszönöm, jó helye lesz, épp a lakásunkat renováljuk a kisfiammal.

Nagyon szépen köszönjük, rendben megérkezett a számlánkra a nyeremény összeg. Isten áldja Önöket! További szép napot kívánok!

Én? Ezt nem hiszem el! Ettől jobb hírt nem is mondhatott volna nekem.

„Húsvéti milliók” nyereményjátékunk lezárult, a nyerteseket a megyei hírportálok Nyereményjáték aloldalán ismertettük.  

Olvasóinknak köszönjük a játékoskedvet, a nyerteseknek szívből gratulálunk!
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!