Gyorsan és könnyen

2022.08.21. 19:10

Újra dekorált otthon egy délután alatt – így érdemes

Nem kell vagyonokat költeni, ha szeretnénk újradekorálni a helyiségeket.

Forrás: Shutterstock

Csak apró változtatásokra van szükség, hogy felfrissüljön az összkép. A Lakáskultúra összegyűjtött pár praktikát, amellyel olcsón és könnyedén megújíthatjuk az otthonunkat – akár egy délután alatt.

Szerezzünk be pár növényt és bátran helyezzük őket különböző magasságú helyekre. A napos helyet szeretők mehetnek az ablakpárkányra és ablaknál lógó makramé virágtartóba. Árnyékos helyet kedvelő növényeket pedig könyvespolcra, íróasztalra és kisebb komódokra helyezzük el. A lényeg, hogy különböző magasságokban legyenek a szobanövények. 

Egy növényekkel teli lakásban élő ember sokkal boldogabb – állítják.

Jöhet a terv!

Rendezzük át a bútorokat! Ha változásra vágyunk, a leggyorsabb és környezetbarát megoldás, ha új helyre pakoljuk át a már meglévő darabokat. Egy jól elhelyezett bútor optikailag is növelheti a teret. Mielőtt nekiállunk a munkának, készítsünk tervet, skicceljük fel egy papírra a szobát és próbálkozzunk különböző elrendezésekkel. Ha ezzel megvagyunk, indulhat a bútortologatás!

A teljes cikk ide kattintva olvasható!

Borítókép: illusztráció

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!