Életstílus

2014.11.11. 15:33

Hiába terrorizálta, összejött a lagzi

A nő minden alkalommal hazugságvizsgálóra kötötte a férfit, amikor hazajött. Ennek ellenére dúl a szerelem, még el is vette a feleségül.

A nő minden alkalommal hazugságvizsgálóra kötötte a férfit, amikor hazajött. Ennek ellenére dúl a szerelem, még el is vette a feleségül. A 43 éves Debbie Wood a féltékenység világbajnoka. Hozzáfért Steve Wood (a boldog férj) telefonjához, be tudott lépni az e-mail fiókjába, de a pénzügyi tranzakcióit is napi szinten követte. A számítógépén is beállított egy speciális szűrőt (amit egyébként gyereknél szoktak, hogy ne érjék el a felnőtt tartalmakat). Nem nézhetett nőket a TV-ben és magazinokban sem. Tette mindezt azért, mert meg volt győződve arról, hogy a férfi félrelép. Mindezek ellenére Halloween estéjén összeházasodtak.

Két évvel ezelőtt a nőnél egy nagyon ritka, Othello szindrómát diagnosztizáltak, ami hétköznapi nyelvre lefordítva beteges féltékenységet jelent. Amerikában volt egy kapcsolata, ami tönkrement és ezért visszaköltözött Angliába. Ez a trauma lehetett a féltékenységének kiváltója. Kutatások szerint az Othello szindrómás emberek 15%-a agresszív a párjával, fizikailag is bántalmazza. Ilyen volt például a 63 éves Robert Mercati, aki megölte a feleségét.

Így néz ki egy hazugságvizsgálat a Wood házaspárnál:

Testing times: She bought the lie detector online, saying it was the only way she could be sure Mr Wood s eyes had not been wandering and he was telling the truth

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!