Életstílus

2015.02.27. 10:06

Termeljen áramot maszturbálással

Az egyik pornóoldal kezdeményezése több, mint meglepő, viszont erre mondják, hogy össze kell kötni a kellemeset a hasznossal. A hölgyektől elnézést kell kérnünk, most a férfiak fogják megmenteni a bolygót.

Az egyik pornóoldal kezdeményezése több, mint meglepő, viszont erre mondják, hogy össze kell kötni a kellemeset a hasznossal. A hölgyektől elnézést kell kérnünk, most a férfiak fogják megmenteni a bolygót. A viselhető technológia (pl. okosóra) egyre népszerűbb, viszont nagyon kevés cég érzi pontosan, hogy mire lehetne használni ezeket a kütyüket. Jelenjenek meg rajta üzenetek? Facebook frissítések? Persze, kell ez is, de nem ettől lesz a technológia igazi újdonság. Az, hogy a PornHub azt állítja, hogy egy ilyennel zöldebbé teszik a bolygót, na az már valami. Ők egy olyan karkötőben gondolkoznak, amiben lenne egy mozgó súly, ami a kinetikus energiát árammá tudja alakítani. Az, hogy a kezünk mitől fog fel-le mozogni... nos.... egy pornóoldal esetében mindenkinek a képzeletére bízzuk. A cég bemutatóvideója szerint az eszközt nők is használhatják, de ebben azért sokan kételkednek. Az okoskarkötő megmutatja, hogy egy nap alatt hányszor "könnyítünk" magunkon, és hogy ezzel mennyi energiát termeltünk.

Az egész persze egy ügyes marketinghúzás, de az is lehet, hogy tényleg megvalósul. Ne legyünk álszentek, az online keresések 13%-a valamilyen szexuális tartalomra irányul. Tehát ha a karkötő elterjedne, még akár a globális felmelegedést is megállíthatná.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!