Életstílus

2015.03.13. 14:45

Fotók: Ez a férfi Zach Galifianakist utánozza, amivel 72 millát keres évente

Elő a papírt, ceruzát és mondjuk: szakáll, napszemüveg, egy baba és egy doboz sör. Ha ez megvan, már utalják is az évi 72.768.844 forintot. Bárcsak ilyen egyszerű lenne.

Elő a papírt, ceruzát és mondjuk: szakáll, napszemüveg, egy baba és egy doboz sör. Ha ez megvan, már utalják is az évi 72.768.844 forintot. Bárcsak ilyen egyszerű lenne. A nem kevésbé kimondhatatlan nevű Thaddeus Kalinoski foglalkozása az, hogy éjjel-nappal azt játssza, hogy ő Zach Galifianakis. Tudják, az a szakállas idióta a Másnaposok című filmből. A válása után jött rá, hogy mennyire hasonlít a színészre. Ez annak volt köszönhető, hogy a szomorú esemény miatt meghízott és nem borotválkozott. Ez lehetett élete legjobb döntése, mivel kiderült, hogy óriási kereslet van a hasonmásra.

Egykor szállodai managerként dolgozott Philadelphiában, most pedig rengeteg pénzt keres azzal, hogy a vicces színész bőrébe bújik. Hogy mennyi az a rengeteg? Évente 170.000 font, vagyis átszámítva 72.768.844 üti a markát.

Szinte minden este foglalt és alkalmanként 1.000 dollárt kér. Gyakran még ő maga sem hiszi el, hogy milyen jól él ebből a bohóckodásból. A karakter annyira hitelesen alakítja, hogy a Másnaposok 3-ban felkérték dublőrnek is. A forgatás alatt készült egy közös kép Bradley Cooperrel:

Itt egy videó is róla:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!