Életstílus

2015.05.18. 15:41

Fotók: A rendőr csak viccből kérdezte, hogy van-e hulla a házban. Volt!

Liverpool, Anglia - Az anyukát többször is figyelmeztették, hogy ne vigye el a két gyermekét a nagyszülőkhöz, mégis megtette. A házban nem csak mocsok volt, a padláson megtalálták a nő fivérének a holttestét is.

Liverpool, Anglia - Az anyukát többször is figyelmeztették, hogy ne vigye el a két gyermekét a nagyszülőkhöz, mégis megtette. A házban nem csak mocsok volt, a padláson megtalálták a nő fivérének a holttestét is. A helyiek figyelmeztették udvariasan az édesanyát, hogy ne hagyja a 4 és 5 éves gyermekét a nagyszülőknél, mert a házban irtózatos mocsok van. Nem hallgatott rájuk, ezért a szomszédok kihívták a rendőrséget. Amikor ajtót nyitottak még viccesen meg is kérdezték, hogy van-e hulla a házban? Kiderült, hogy sajnos igen, az emeleten megtalálták az édesanya bátyjának holttestét. A hatóságok azonnal elvették a gyermekeket.

A mániákus gyűjtögető nagyszülőknek fogalmuk sem volt arról, hogy a gyermekük már több mint egy hónapja holtan fekszik az emeleten. A kisgyermekek édesanyját bűnösnek találták és 18 hónapos közmunkára ítélték, mivel a hatóságok már figyelmeztették, hogy ne vigye gyermekeit a piszokkal teli házba. A nyomozás során elképesztő fotókat készítettek, mindent beborít a szemét, a használt holmi és az ablakban döglött rovarok tömkelege látható. A fiútestvér halálának körülményei egyelőre vizsgálják, a rokonok semmit sem tudnak az esetről.

Grime: The body of the owners  son was found in a bedroom which had attracted thousands of flies

Squalid: The kitchen of the house, where there was a thick layer of grime around the cabinets

Hoarding: Liverpool Crown Court heard that the house s residents were compulsive hoarders

Trash: The owners  daughter was warned not to take her two young sons to the house

Neglect: The mother pleaded guilty to neglecting her children by taking them to the disgusting house

Shock: The house was so filthy that its residents did not even realise their son had died despite the overwhelming smell

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!