Életstílus

2015.05.08. 10:31

Csaj vagy? Így szerezhetsz ingyen pizzát

Ingyen ételt általában nem egy randizós appon szed össze az ember, de Amerikában már nagy trend az a kihívás, amit "Tinder games" névre kereszteltek. Ha ügyes vagy, hamar összejöhet egy ingyen pizza péntek estére.

Ingyen ételt általában nem egy randizós appon szed össze az ember, de Amerikában már nagy trend az a kihívás, amit "Tinder games" névre kereszteltek. Ha ügyes vagy, hamar összejöhet egy ingyen pizza péntek estére. Nincs is jobb annál, mint amikor egy fárasztó hét után felteszed a lábad, nem főzöl, nem mosogatsz, csak felemeled a kagylót és rövidesen megérkezik a futár a finom, friss, ropogós pizzával. Igen ám, de tegyük fel, hogy Te most nem szeretnél ezért a lakomáért 1000+ forintot fizetni.

Tengerentúlon már azt játsszák a csajok, hogy letöltik a népszerű ismerkedési appot, a Tindert és megpróbálnak egy ingyen pizzát kicsikarni a másik nemből randi nélkül. Ezt hívják Tinder games-nek. A lányok egymás hívják ki (úgy, mint annak idején a jeges vödörrel) és büszkén posztolják, ha hozzájutottak az ételhez. Kiderült, hogy egész simán rá lehet venni pasikat arra, hogy egy randi reményében pizzát rendeljenek a hölgy házához. Egy ingyen kajának mindenki örül, de azért nem szép dolog így kihasználni a másikat és játszani az érzéseivel.

Tinder games

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!