Életstílus

2015.05.12. 13:24

Videó: Csak a Mekiben zabált, lefogyott 27 kilót!

A középiskola tanár most már a márka arca, hőse, istene, mindene. Előadásokat tart, könyvet írt, hogy másokkal is megossza, a mekis diéta abszolút működik.

A középiskola tanár most már a márka arca, hőse, istene, mindene. Előadásokat tart, könyvet írt, hogy másokkal is megossza, a mekis diéta abszolút működik. A diétának köszönhetően a tanári állás mellett egy új pozíció is az iowai tanár ölébe hullott. Tavaly John Cisna 90 napon át a Mekiben reggelizett, ebédelt és vacsorázott. Nem őrült meg teljesen, egy iskola kísérlet része volt a furcsa gasztronómiai élménysorozat. A 3 hónap végére nagy megdöbbenéssel konstatálta mindenki, hogy lefogyott 16 kilót. Annyira belelkesedett, hogy még 3 hónapot töltött a gyorsétteremben, a végére már 27 kilóval lett könnyebb. Egy évvel később a McDonald s felkérte, hogy legyen a márka nagykövete, írjon könyvet és vegyen részt egy előadássorozaton. A cég szóvivője leszögezte, hogy John nem alkalmazott, de a megjelenésekért természetesen pénzt kap.

Nézzük, mit evett John a Mekiben egy átlagos napon:

  • Reggeli: Két tojásos szendvics, zabkása, sovány tej
  • Ebéd: Valamilyen saláta, gyümölcs parfé, almaszeletek
  • Vacsora: Az éppen akciós menü (sült krumplival, üdítővel - ahogy kell!)
  • Jól látható, hogy tulajdonképpen csak vacsorára fogyasztotta a tipikus gyorséttermi ételt. Legfőbb célja egyébként az, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy a Mekikben lehet egészséges ételt is kapni. Persze, lehet, csak éppen horror áron. Ki az az idióta, aki oda megy almaszeleteket enni? Erre találták fel a zöldségest vagy a piacot.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!