Életstílus

2015.05.23. 15:05

Szerinted egy jó vibrátort összehozni nem rakétatudomány?

De igen, az! Rakétatudósok alkották meg a világ legjobb vibrátorát, ami forradalmasíthatja az egész iparágat!

De igen, az! Rakétatudósok alkották meg a világ legjobb vibrátorát, ami forradalmasíthatja az egész iparágat! A MysteryVibe nevű csoport közösségi finanszírozással (crowdfunding) alkotta meg a Crescendo nevű terméket, ami állításuk szerint a világ legjobb vibrátora. Vagy ahogy ők mondják: "a vibrátorok Rolls Royce-a". Az adaptációs formának köszönhetően minden nő saját maga képes kontrollálni az orgazmusát. A hangulatnak megfelelően lehet a méretét és a vibráció mértékét szabályozni, az eszköz teljes mértékben testre szabható. Képes I, S, vagy C formát felvenni - vagy akár ezek kombinációit is!

A 21. századi szexjátékot appal lehet irányítani és olyan funkciója is van, hogy az éppen lejátszott zene ütemére vibrál (összesen 6 motor található benne). Vezeték nélkül tölthető, egyszerre 2 órát képes működni, összesen 4000 óra az élettartama (ez bizony jó sok orgazmus).

Itt egy videó, ami bemutatja a működését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!