Életstílus

2016.07.20. 07:50

Takarítók meséltek az eddigi legdurvább élményeikről

Az ember szennyese sokmindent elárul a gazdájáról. De van az úgy, hogy nem is csak a szennyes árulkodik, hanem maga a szoba is. Ezek a takarítók sok mindent láttak már. De van, ami még őket is sokkolta...

Az ember szennyese sokmindent elárul a gazdájáról. De van az úgy, hogy nem is csak a szennyes árulkodik, hanem maga a szoba is. Ezek a takarítók sok mindent láttak már. De van, ami még őket is sokkolta...

A vízspóroló

Egy hotel takarítója, amikor megkérdezték róla, mi volt az eddigi legdurvább élménye takarításkor, elmesélte, hogy hosszú időn át, szinte már életvitelszerűen élt egyszer egy férfi náluk a szállodában, aki csak havonta egyszer engedte, hogy takarítsanak a szobájában. Ekkor viszont a fürdővizét is le kellett cserélni...

Bizony. A kád ugyanis teli volt, és hogy pontosan mi volt benne? Egy hónapos víz. Mint kiderült, a férfi annyira spórolt a vízzel, hogy egy hónapon át ugyanabban a vízben fürdött.

A kép ami ezer szót megér

Az egyik takarító abban a megtiszteltetésben részesült, hogy egy olimpiai arany medált szerzett sportoló lakását takaríthatta. De mégsem emiatt vált emlékezetessé a munka... A sportolónak ugyanis volt egy óriási, meztelen portréja önmagáról és a feleségéről, ami az ágy felett csüngött. 10 láb hosszú volt, 6 láb széles, és hát, mondjuk úgy, nagyon részletes.

Mit művelnek a gyerekekkel?

A takarítónak, amikor a házat takarította, feltűnt, hogy van valami furcsaság az egyik ajtóval. A gyerekszoba mellett egy fürdőszoba volt, ám a fürdőszoba zárja másképp volt elhelyezve, mint a házban a többi ajtón - nem belülről, hanem kívülről lehetett csak zárni.

A takarító először arra gondolt, azért csinálták ilyenre, hogy a gyerekek nehogy véletlenül bezárják magukat a fürdőbe. De aztán a mosdó alatt ételre bukkant. Ekkor döbbent rá, hogy a szülők olykor ide zárják be gyermekeiket.

Csődbe fulladt házasságok

"Amikor tinédzser voltam, egy helyi hotelben dolgoztam a nyáron. Olykor levetett jeggyűrűket találtunk a matracok közé dugva, a fiókokban, vagy a szekrény háta mögé csúszva. Ettől mindig úgy elszomorodtam.

Búcsú

A nagynéném egy idős hölgy takarítója volt. Egy nap viszont arra sétált be a fürdőszobába, hogy a hölgy elhunyt a fürdőkádban. Azt hiszem, a nagynéném ekkor mondta fel a munkát.

Forrás: mirror.co.uk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!