Életstílus

2017.01.17. 09:06

5 intimbaki: sokszor már szex előtt elrontod a szexet... (18+)

A romantikus együttlét nagyon gyorsan kellemetlen élménnyé válhat - de már szex előtt könnyű hibákat véteni. Mutatjuk, mit tilos csinálni, ha jót akarsz hancúrozni.

A romantikus együttlét nagyon gyorsan kellemetlen élménnyé válhat - de már szex előtt könnyű hibákat véteni. Mutatjuk, mit tilos csinálni, ha jót akarsz hancúrozni.

1. Ne igyál sok alkoholt!

Persze, egy kis alkohol ellazít - ráadásul nagyon romantikus tud lenni egy kis közös iszogatás vacsora közben, vagy mondjuk a kandalló előtt. De inkább ne vidd túlzásba - minél többet iszol, annál jobban eltompulnak az érzékeid, még a csúcsra jutásban is akadályoz a dolog.

2. Ne borotválkozz!

Inkább egy nappal az aktus előtt szabadulj meg aszőrtől, ha frissen borotvált bőrrel szeretkezel ugyanis, az irritáció miatt fertőzés alakulhat ki, ami melegágya a herpesznek és a HPV vírusnak.

3. Ne moss fogat!

Hogy miii? Menjünk büdös szájjal szeretkezni? Ki is rúg a párunk az ágyból. Viszont veszélyes - főként, ha elektromos fogkeféről van szó: a fogkefék és a szájöblítők a nyálkahártya kiszáradásához vezetnek, így sebesedést okoz a szájüregben, ami után a betegségek könnyebben terjedhetnek. Kapj be inkább egy cukorkát, vagy rágj el egy rágót.

4. Ne edd túl magad!

Sokféleképp kellemetlenné tudja tenni a szexet egy teli gyomor: teli pocakkal nem leszel túl aktív, a gázokról meg ne is beszéljünk - a legjobb, ha szex előtt 2 órával nem eszel.

5. Ne legyen édes az előjáték!

Nagyon szexi tud lenni a csokiöntet vagy a tejszínhab bevonása az előjátékba, de azt már kevesen tudják, hogy könnyen gombás fertőzést eredményezhetnek.

Forrás: ripost.hu


Tanulságok és tippek 2016 legizgalmasabb társkeresős tényeit alapul véve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!