Életstílus

2017.09.15. 18:41

Kiderült, hány évesen élik át a nők életük legnagyobb orgazmusát - Mindenki ledöbbent (18+)

Hány éves vagy? Akkor megmondjuk hány évet kell várnod életed legnagyobb szex élményére...

Hány éves vagy? Akkor megmondjuk hány évet kell várnod életed legnagyobb szex élményére...

Egy szexológus elárulta, hány évesen bontakoznak ki leginkább a nők az ágyban. Meglepő, mindenki arra számított, hogy a legtöbb nő a kora huszas évei elején élvezi a leginkább a szexet, hiszen a biológia azt diktálná, mivel a női hormonszint ebben az életkorban a legmagasabb... De szó sincs róla.

Kiderült, hogy a legtöbb nő 35 éves kora után tapasztalja meg élete legnagyobb orgazmusát. Ennek több oka is van: egyrészt a fiatal nők - bármily hihetetlenül is hangzik -, még igencsak szégyenlősek: szégyellik az apró bőrhibákat, a narancsbőrt, a kis párnákat. Ám a harminc fölötti korosztály képes elvonatkoztatni ettől.

Másrészt a harminc fölötti korosztály statisztikailag már komoly, tartós kapcsolatban él - és a nőknél ez is fontos tényező a szexualitás terén. A szexológus szerint a kicsapongó, vagy nem régóta kapcsolatban élő huszonéves nőknél sokkal ritkább az orgazmus.

A nem csak a húsz éveseké a világ szállóige tehát új értelmet nyert: rossz lenne az öregedés? Csak, ha úgy áll hozzá az ember...

Forrás: ripost.hu


[related-post post_id="3616103"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!