Életstílus

2018.02.06. 09:10

Kitálaltak a nők - Ne is álmodj jó szexről, ha ezeket a bakikat elköveted! (18+)

Budapest - Hiába a szerelem, hiába a vágy, van az úgy, hogy rögtön elmegy a nő kedve az ágyban, a férfi pedig törheti a fejét: ugyan mit csinált rosszul. Nagyon is valószínű, hogy az alábbi hibák közül követett el egyet - vagy többet, ne adj isten mindet...

Budapest - Hiába a szerelem, hiába a vágy, van az úgy, hogy rögtön elmegy a nő kedve az ágyban, a férfi pedig törheti a fejét: ugyan mit csinált rosszul. Nagyon is valószínű, hogy az alábbi hibák közül követett el egyet - vagy többet, ne adj isten mindet...

1. Önzés

Persze, a nők szeretik, ha a férfi határozott, és tudja mit csinál, de ha mindent ő akar diktálni a tempótól kezdve a pózon át, az egyáltalán nem veszi ki jól magát, ez kész libidógyilkosság a nő számára, aki maga is szeretne kiteljesedni az ágyban.

2. Viszonzatlanság

Lássuk be, ha a nő orálisan kielégíti a párját, de cserébe ő nem kap semmit, az nagyon kiábrándító tud lenni, és azt az üzenetet közvetíti, hogy a pasi egyáltalán nem figyel rá, csak a saját örömét hajkurássza.

3. Hiábavaló kérések

sokszor nehéz arról beszélni, kit mi izgat a leginkább, hol esik a legjobban, ha simogatják, de még inkább elveszi az ember kedvét a további feltárulkozástól, ha a partner ezeket a kéréseket teljesen figyelmen kívül hagyja.

4. Süket fülek a jelzésekre

Ez már kicsit neccesebb: a nők nem mindig szóval mondják ki, mit is akarnak az ágyban, hanem az apró rezdüléseik, sóhajaik jelzések, mikor mi esik neki jól - ha ezeket a férfi figyelmen kívül hagyja, a nő magányosnak érzi magát az együttlétkor.

5. Kihagyott előjáték

Nem igaz, hogy minden esetben kell előjáték - vannak helyzetek, amikor olyan vad és szenvedélyes az együtttlét, hogy a szerelmesek rögtön egymásnak esnek, és durr, bele a közepébe. De ez csak ritkán van ígY: a nők különösen igénylik sokszor, hogy a testüket és a lelküket felkészítsék az orgazmusra, erre pedig az előjáték a legalkalmasabb.

6. A visszajelzés hiánya

Nem csupán a férfiak élvezik a nők nyögéseit és sóhajait, fordítva is igaz. Nem kell persze teli torokból hörögni, de engedd el magad, és ne félj némi hangot adni neki, ha valami jól esik!

7. A visszajelzés hiánya a mindennapokban

Tévedés, hogy a nők azt igénylik, hogy minden nap királynőként körülrajongják őket - sőt, állandó bókokban sem akarnak lubickolni. De csak akkor érzik magukat kívánatosnak, ha erről apróbb visszajelzéseket kapnak az ágyon kívül is, legyen az csók, simogatás, vagy egy apró kacsintás a mindennapokban.

8. Ápolatlaság

Ehhez nincs mit hozzáfűzni. Senki nem jön lázba attól, ha a partner elfelejtett zuhanyozni, vagy lyukas alsógatyában próbál csábítani.

Forrás: ripost.hu


[related-post post_id="3656811"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!