Életstílus

2019.01.18. 11:33

Saját spermáját fecskendezte a karjába, hogy elmúljon a hátfájása

Dublin - Másfél éven át, havi rendszerességgel nagyon bizarr módszerrel próbálta hátfájását kezelni egy dublini férfi.

Dublin - Másfél éven át, havi rendszerességgel nagyon bizarr módszerrel próbálta hátfájását kezelni egy dublini férfi.

A 33 éves férfi kínzó hátfájással ment kórházba, ahol az orvos észrevette, hogy az alkarja vörös és be van dagadva, ami bőr alatti fertőzésnek a jele. A beteg ekkor bevallotta, hogy már 18 hónapja adja be magának vénásan a saját spermáját. A befecskendezett ondó miatt a férfi karja elszíneződött és megkeményedett, a röntgenfelvételek alapján pedig kiderült, hogy levegő szorult be a bőre alá.

A férfi pár napot a kórházban töltött, ez idő alatt a hátfájása el is múlt, viszont a kezén keletkezett fertőzés kezelését nem tudták befejezni az orvosok.

Az Irish Medical Journalban megjelent írás szerint ez volt az első eset, hogy valaki így próbálta meg kezelni magát. Az orvosok hangsúlyozták, hogy nagyon veszélyes, ha egy nem képzett személy intravénás injekciókat ad be magának, de különösen az, ha olyan anyagokkal teszi ezt, amit nem lenne szabad a vénákba juttatni.

Forrás: DailyMail


[related-post post_id="4111043"]

[related-post post_id="4106932"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!