egyedülálló lehetőség

2019.08.08. 13:28

Kajlával díjmentesen utazhatnak az alsó tagozatos diákok

A Magyar Turisztikai Ügynökség programjának célja, hogy a fiatalok bejárják az országot, megismerve a magyar természeti, épített és kulturális kincseket.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Romrodphoto

Díjmentesen utazhatnak és megismerhetik az országot az alsó tagozatos diákok a Magyar Turisztikai Ügynökség Hol vagy, Kajla? nevű programja keretében – mondta az ügynökség marketing és értékesítési vezérigazgató-helyettese csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

Németh Anna hozzátette: a program célja, hogy az alsós diákok bejárják az országot, megismerve a magyar természeti, épített és kulturális kincseket.

Mint mondta, a turisztikai ügynökség kifejlesztett egy, a programmal azonos nevű applikációt, amely képekkel és videókkal segíti a helyszínek könnyebb megismerését.

A programot támogató Máv-Start Zrt. szolgáltatásfejlesztési és értékesítési vezérigazgató-helyettese, Kormányos László tudatta: június óta több mint négyezer különböző útvonalon, 72 ezer alkalommal utaztak ingyenesen alsó tagozatos diákok a Hol vagy, Kajla? nevű program keretében.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!