#godislove

2019.10.16. 15:17

Itt a frappáns keresztény válasz a szivárványos kólakampányra

Október 16-án megjelentek a főváros utcáin a #Godislove kampány óriásplakátjai. A népszerű üdítőital-márka társadalmi vitát generáló plakátkampányára akár válaszként is értelmezhető a katolikus papot és egy Szentírás-idézetet ábrázoló plakát, mely János evangéliumából idéz: „Atyám házában sok hely van”.

A plakáton szereplő András atya népszerű vlogger, aki saját videós műsort készít a YouTube-on és jelen van az Instagramon is. A kampány üzenete szerint a kereszténységnek nem felháborodnia kell a neki nem tetsző jelenségek kapcsán, hanem inkább fölmutatnia a hitét Krisztusban miközben hirdeti az Evangéliumot, melyben olvashatjuk, hogy Isten a szeretet (1Jn 4,16b).

Az évente áprilisban megrendezésre kerülő Keresztény Vállalkozói Konferencia által támogatott és szervezett kampány egyben egy játék is, melyben a kihelyezett óriásplakátokat és citylightokat keresik a közösség tagjai, valamint az atya azt kérte a keresztényektől, hogy osszák meg gondolataikat a közösségi médiában Isten szeretetéről a keresztény 777blog.hu által ajánlott #Godislove hashtag használatával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!