tuning

2020.03.19. 10:54

Mocsárjáróvá alakították a legújabb Lada Nivát

A Lada gyár tulajdonában lévő Vis-Auto készítette el a duplafülkés, alacsony talajnyomású pickupot.

Forrás: automotor.hu

A Lada leányvállalata a Vis-Auto nevű cég, amely a különleges átépítésekért felel, ők készítik többek között a Bronto nevű úszni is képes óriáskerekű autókat és a duplafülkés 4×4 pickupot; ezek kombinációjából született meg most a VIS-23461 Mocsár nevű autó, amelyet a www.lada4x4.net jóvoltából ismerhetünk meg – írja az Autó-Motor.

A karosszéria alapja a normál duplafülkés pickup, azonban teljesen új felfüggesztést pakoltak alá, elöl kettős keresztlengőkaros független hidat használnak, hátul pedig a Bronto kivitel merevtengelyét. Nagy méretű, 450/45-18 méretű abroncsokat használnak, amelyek kedvéért kiszélesítik a karosszériát – ismerteti a portál.

Fotó: automotor.hu

Nem nyúlnak az 1,7 literes, 83 lóerős motorhoz és az 5 fokozatú váltóhoz. A VIS-23461 Mocsár alapja a legújabb Lada 4×4, tehát már új műszerfalas és Era-Glonassz segélyhívó is van a fedélzeten, egyedi rendelésre építik az autót, a vételár minden esetben egyedileg kerül megállapításra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!